PAMOKŲ LAIKAS IR MOKINIŲ MAITINIMAS

 

1 pamoka    8.00–8.45 (10 min. pertrauka) (pusryčiai)

2 pamoka    8.55–9.40 (10 min. pertrauka)

3 pamoka    9.50–10.35 (20 min. pertrauka) (pietūs)

   Mišriosios (PUG / IUG) grupės vaikams

    ir 1, 2, 3, 4 klasių mokiniams.

4 pamoka    10.55–11.40 (20 min. pertrauka) (pietūs)

    5, 6, 7, 8, 9, 10 klasių mokiniams.

5 pamoka    12.00–12.45 (10 min. pertrauka)

6 pamoka    12.55–13.40 (10 min. pertrauka)

7 pamoka    13.50–14.35

2011 Pamokų laikas. Ringuvos g. 4, Voveriškių k., Šiaulių kaimiškoji sen., 77194 Šiaulių rajonas, telf. (8 41) 37 75 24, mob. +370 620 91 225, kodas – 190077435.
Powered by Joomla 1.7 Templates